Priprave  kolesarjev  KK  IZVIR  Vipava

                         » Novigrad 2019«

          Zaradi vedno večje zasedenosti hotela je bilo potrebno takoj po lanskem šestem druženju sprejeti odločitev o terminu priprav v letu 2019. Glede na dosedanje pozitivne izkušnje odločitev o lokaciji in terminu niti ni bila posebno težka. Danes pa vam posredujemo tudi uradno informacijo oziroma razpis za sedme  zaporedne priprave KK Izvir Vipava, ki bodo potekale

               v času od 23.2. do 27.2. 2019 v Novigradu

Hotel Maestral**** bo tudi tokrat gostil udeležence srečanja. Uradno se termin prične z večerjo v soboto in zaključi v sredo z zajtrkom V kolikor bo trenutna zasedenost hotela to omogočala, je možno individualno prilagajanje termina. Potrebe po zamiku ali podaljšanju termina je potrebno sporočiti čim prej, da se lahko pravočasno preveri stanje in uredi potrebne rezervacije.

 Minimalno trajanje termina, pod pogoji navedenimi v nadaljevanju razpisa, sta dve nočitvi.

Trenutno imamo rezerviranih 90 ležišč. V primeru večje potrebe po ležiščih kot nam jih lahko zagotovi agencija, šteje vrstni red prijav.

Za udeležence veljajo naslednji pogoji:

1. Cene

 • Polpenzion v dvoposteljni sobi je 34,00 EUR na dan
 • Doplačilo za enoposteljno sobo je 10,00 EUR na dan
 • Doplačilo za SUITO je 5,00 EUR na dan na osebo
 • Otrok do 7 let na pomožnem ležišču je brezplačno, od 7-14 let ima 50% popusta
 • Otrok do 7 let v sobi z eno odraslo osebo na osnovnem ležišču ima 50% popusta, od 7-14 let pa 30% popusta
 • Dvoje otrok v dvoposteljni sobi na osnovnem ležišču od 0-14 let ima 30% popusta
 • Osebe starejše od 14 let na pomožnem ležišču imajo 20% popusta
 •  Turistična taksa odraslih je 0,70 EUR, otroci do 12 let so oproščeni plačila TT; osebe od 12-18 let plačajo 0,30 EUR TT.

V cenah je že obračunan DDV

2. V ceno polpenziona je vključeno:

– Pijača dobrodošlice

– Samopostrežni zajtrk

– Samopostrežna večerja

– Brezplačna pijača pri večerji (točeno belo in rdeče vino, pivo, brezalkoholna pijača, mineralna voda)

– Brezplačno koriščenje notranjega bazena

– Brezplačno koriščenje fitnes dvorane

– Koriščenje konferenčne dvorane

– Hramba koles

3. Splošni pogoji

Organizatorji oziroma KK IZVIR Vipava poskrbijo za zbiranja prijav in ureditev vseh formalnosti v zvezi z rezervacijo, nastanitvijo in plačilom storitve. Vse ostale aktivnosti v času bivanja so stvar osebne odločitve posameznika, glede na njegova pričakovanja, želje in   sposobnosti. S prijavo na srečanja se posameznik strinja, da se srečanja udeleži na lastno odgovornost, pri čemer nosi vse posledice za morebitno škodo povzročeno sebi ali drugim osebam. Udeleženci se za športne aktivnosti – kolesarjenje dogovorijo medsebojno, pri čemer morajo upoštevati veljavne cestno prometne predpise in skladno temu zagotoviti obnašanje na javnih površinah.

Rok za prijavo je torek 17.01.2019. Prijave sprejema Radivoj Zlobec izključno  na  e-mail radivoj.zlobec@gmail.com

V primeru, da v roku treh dni od poslane prijave ne dobite obvestila o potrjeni rezervaciji pokličete ali pošljete sporočilo. Na ta način si želimo zagotoviti, da ne pride do neljube napake

Za morebitne dodatne informacije v zvezi z rezervacijami in namestitvijo lahko pokličete gsm 041 458 115 (Zlobec) ali pisno na zgoraj navedeni naslov.

Informacije v zvezi z potekom priprav dobite na Facebook strani KK IZVIR Vipava ali pri Premrn Lucjanu gsm 041 455 200 ali na mail info@izvir-klub.si

Ob prijavi je potrebno obvezno navesti sledeče podatke:

 • datum prihoda in odhoda
 • priimek in imena udeležencev
 • rojstni podatki otrok(celoten datum rojstva)
 • vrsto sobe
 • telefonska številka prijavitelja. Podatek sicer ni obvezen je pa dobrodošel za lažje komuniciranje v primeru potrebe.

Prijave po izteku roka bodo možne vendar šele po predhodni potrditvi s strani agencije. Odpoved letovanja skupine zaradi morebitnih slabih vremenskih razmer ni možna oziroma je vezana na plačilo odškodnine. Odpoved posamezne rezervacije je možna le zaradi opravičenih razlogov (bolezen …)

Priprav se pod zgoraj navedenimi pogoji lahko udeležijo tudi člani drugih klubov oziroma prijatelji, ki se tudi sicer udeležujejo naših istrskih srečanj.

Športni pozdrav.