2. Kolesarska dirka Slap - Lože 2015

Prijave:

V pred prijavi do 21.05.2015 do 24h preko prijavim.se ali na dan dirke, startnina se plača v pisarni dirke na dan prireditve. Startnina znaša 16 €. Prijave se sprejemajo v pisarni dirke od 12:00 do 13:30. Na dirki lahko nastopijo vsi kolesarji, tudi brez licenc in klubov.

Trasa dirke:

Proga bo krožna. Dolžina kroga je 4,2 km, višinska razlika cca. 50 m na krog. Trasa poteka po vasi Slap do vasi Lože, kjer cesta zavije v smeri proti Vipavi in se po položnem spustu spušča do križišča Slap – Lože, kjer zavije levo proti Slapu. V začetku vasi Slap trasa v križišču zavije desno in nadaljuje do naslednjega odcepa, kjer zavije levo v ciljni 400 m klanec.

Kategorije:

Amater, Master ABCDEFGHI, Ženske ABC

Start in dolžina proge:

Mesto starta: Slap, avtobusna postaja.

Prvi start je ob 14:00, drugi pa po končani prvi dirki, predvidoma ob 15:15. Kolesarji v kategorijah Ženske, Masters E in starejši startajo prvi in vozijo 10 krogov (42 km). Kolesarji v kategorijah od Amaterjev do Master D startajo v drugem startu in vozijo 15 krogov (63 km). Tekmovalci morajo biti na označenem startnem boksu vsaj 10 minut pred predvidenim startom.

Nagrade:

Prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo pokale, medalje in nagrade. Prvi trije najštevilčnejši klubi prejmejo pokal.

Pisarna dirke:

Avtobusna postaja Slap

Tekmovalni predpisi:

Tekmuje se po predpisih pravilnikov UCI in KZS ter določilih tega razpisa. Tekmovalci so obvezni, da se odzovejo na morebiten poziv na doping kontrolo. V soglasju s sodniškim zborom si organizator pridružuje pravico spremembe tega razpisa.

Ostale odločbe:

V času tekmovanja bo na trasi kroga zapora ceste. Tekmovalci vozijo na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za nastalo škodo, ki si jo povzročijo tekmovalci med seboj ali proti tretjim osebam. Prireditev je zavarovana.

Rezultati in razglasitev:

Neuradni rezultati bodo objavljeni najkasneje 30 minut po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj, razglasitev rezultatov pa 20 min po objavi neuradnih rezultatov. Rezultati bodo dostopni na spletni strani prijavim.se , KZS in preko spletne strani organizatorja.

Pritožbe

Pri glavnem sodniku v 15 minutah po objavi neuradnih rezultatov ob kavciji 20 €.

Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.